Nevropati såler

Nevropati er en samlebetegnelse på symptomer som oppstår på grunn av skade eller irritasjoner på nerver i det perifere nervesystemet.

Årsaken til symptomene er at myelinet, som er et lag av celler fulle av fett som ligger rundt nervene våre, blir borte. Normalt isolerer myelinet nervecellene, slik at de kan sende signaler raskt og langt, men uten myelin mister de signalet raskt. De tynneste nervene, som har lite eller ikke noe myelin, blir rammet først. Dette dreier seg gjerne om smerte- og følelsesfibre. Pasienter med nevropati i føttene kan ha følelsen av å gå på harde knoker eller å tråkke på spisse gjenstander.

Godfot helsesåler inneholder flytende væske (glyserin) som presses gjennom spesialdesignede kanaler når føttene er i bevegelse. Dette gir en dempet og dynamisk omfordeling av det monotone og statiske trykket som føttene utsettes for hver dag fra asfalt og betong. Personer med nevropatiske lidelser kan få en en bedre hverdag med mindre smerter fordi det totale trykket fra underlaget blir fordelt  over større flater. Smertepunktene får derved mindre direkte belastning.  Følelsen du får med Godfot helsesåler kan minne mye om å gå barbeint i vannkanten på en sandstrand.

 

Tilbakemeldinger
fra våre kunder

GODFOT BASIC

Pris kr. 299,-

Sålen som passer i alle typer sko

GRATIS FRAKT !

 

GODFOT HELSESANDALER

Kr 790,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Svart)

GODFOT PROFESSIONAL

Pris kr. 299,-

For deg som bruker arbeidssko/vernesko

GRATIS FRAKT !

 

GODFOT HELSESANDALER

Kr 790,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Hvit)

Se også andre tilstander Godfot kan hjelpe mot: