Nevropati

Nevropati er en samlebetegnelse på symptomer som oppstår på grunn av skade eller irritasjoner på nerver i det perifere nervesystemet.

Årsaken til symptomene er at myelinet, som er et lag av celler fulle av fett som ligger rundt nervene våre, blir borte. Normalt isolerer myelinet nervecellene, slik at de kan sende signaler raskt og langt, men uten myelin mister de signalet raskt. De tynneste nervene, som har lite eller ikke noe myelin, blir rammet først. Dette dreier seg gjerne om smerte- og følelsesfibre. Pasienter med nevropati i føttene kan ha følelsen av å gå på harde knoker eller å tråkke på spisse gjenstander.

Godfot helsesåler inneholder flytende væske (glyserin) som presses gjennom spesialdesignede kanaler når føttene er i bevegelse. Dette gir en dempet og dynamisk omfordeling av det brutale trykket som føttene utsettes for fra asfalt og betong på daglig basis. Personer med nevropatiske lidelser kan få en bedre hverdag med mindre smerter fordi det totale trykket fra underlaget blir fordelt  over større flater. Smertepunktene får derved mindre direkte belastning..              Følelsen du får med Godfot helsesåler kan minne mye om å gå barbeint i vannkanten på en sandstrand.

 

GODFOT BASIC

Kr 349,- inkl frakt

Sålen som passer i alle typer sko

GODFOT PROFESSIONAL

Kr 399,- inkl frakt

For deg som bruker arbeidssko/vernesko

GODFOT HELSESANDALER

Kr 990,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Svart)

GODFOT HELSESANDALER

Kr 990,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Hvit)

Se også andre tilstander Godfot kan hjelpe mot: