Blodsirkulasjon i føttene

God blodsirkulasjon er viktig for god helse. Fordi blodet frakter oksygen rundt i kroppen, er det viktig at det kommer til hvor som helst. Rollen av oksygen i kroppen er ikke begrenset til kjernevirksomheten i luftveiene. Det er også avgjørende for vår generelle helse og fitness, i form av økt metabolisme og mental aktivitet. God blodsirkulasjon er også kjent for å være i stand til å reversere eller i det minste forsinke aldringsprosessen.

Mange har smerter i beina på grunn av for dårlig blodsirkulasjon i pulsårene (arteriene). Typisk for denne tilstanden er at du kjenner smerter og dovenhetsfølelse i leggene ved gange. Dette blir bedre ved hvile. Det kan også være smertefullt og gi kramper om natta, men det kan da hjelpe å sitte med beina hengende utenfor senga. Føttene er bleke og kalde, og sår på beina gror som regel langsomt.

3 prosent av befolkningen i aldersgruppen 50-59 år har dårlig blodsirkulasjon i føttene, 5-8 prosent i aldersgruppen 60-69 år, og over 20 prosent i aldersgruppe over 80 år. Menn rammes dobbelt så hyppig som kvinner. Dersom du røyker og/eller har diabetes og/eller høyt blodtrykk, øker risikoen for trange blodårer betydelig.

Godfot helsesåler er et enkelt og meget bra hjelpemiddel fordi de gir deg effektiv massasje hele tiden mens du går. Grunnen er at sålene inneholder flytende væske (glyserin) som presses rundt gjennom spesialkonstruerte kanaler og masserer føttene. Massasjen stimulerer til økt blodsirkulasjon.

Å gå lange spaserturer med Godfot helsesåler vil kunne være et godt bidrag for å bedre blodsirkulasjonen i føttene.

GODFOT BASIC

Kr 349,- inkl frakt

Sålen som passer i alle typer sko

GODFOT PROFESSIONAL

Kr 399,- inkl frakt

For deg som bruker arbeidssko/vernesko

GODFOT HELSESANDALER

Kr 990,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Svart)

GODFOT HELSESANDALER

Kr 990,- inkl frakt

Sandaler med bakreim med vår unike såleteknologi (Farge: Hvit)

Se også andre tilstander Godfot kan hjelpe mot: