GODFOT

Firmabestilling
 


For alle som står og går på hardt underlag

Legg inn bestilling

GODFOT

Firmabestilling
Utviklet for arbeidstakere som står og går
Bestill

Belastningslidelser er et stort problem både for enkeltmenneskers helse og livskvalitet og for samfunnet som helhet. Sykemeldinger og behandlinger koster samfunnet mangfoldige milliarder hvert år.

Monotone og mekaniske bevegelser ved arbeid på hardt og flatt underlag bryter ned muskler og ledd over tid og resultatet av dette gjenspeiles som dyster lesning i statistikker.

Forebygging og hjelpemiddel


Godfot er designet spesielt med tanke å forebygge belastningsskader og for å hjelpe de som allerede sliter med slike problemer. Godfot har helt unike egenskaper fordi de inneholder flytende væske (glyserin).

Væske kan ikke komprimeres og når foten er i bevegelse, presses derfor væsken vekselvis mellom fotens fremre og bakre del gjennom spesialkonstruerte kanaler i Godfot. Bevegelsene sørger for demping og omfordeling av det harde og statiske trykket fra underlaget. De samme bevegelsene fungerer også som effektiv massasje av muskler i føttene og dette stimulerer til økt blodsirkulasjon. For føttene oppleves dette nesten som å gå barbeint i vannkanten på en sandstrand.

%

Hver femte person sysselsatt i Norge sliter med belastningsskader

%

Inntil 70 % av belastningsskader har sitt opphav fra føttene

%

Kundene gir oss full score på tilbakemeldinger.

Velg mellom 4 typer

GODFOT BASIC

Sålen som passer i alle typer sko

Godfot Basic er vår standardmodell. Sålen har helt unike egenskaper fordi den inneholder flytende væske (glyserin).

Væsken skaper en dynamikk som beskytter føttene mot statisk og monotont trykk fra harde gulvflater. Føttene får samtidig effektiv massasje som stimulerer blodsirkulasjonen.

Sålen er 2-3 mm tykk og den passer derfor inn i alle typer sko.

Kan vaskes for hånd eller i maskin inntil 40 grader.

GODFOT PROFESSIONAL

For deg som bruker arbeidssko/vernesko

Godfot Professional er basert på de samme egenskapene som Godfot Basic. 

Dette er en meget robust arbeidssåle som er testet for trykk inntil ett tonn.
Laget for helkontinuerlig bruk og med lang brukstid .

Sålen er utstyrt med en pute av materialet PU på undersiden. PU har meget gode støtdempende egenskaper og fungerer dessuten meget bra som isolasjon mot kulde ved arbeid utendørs om vinteren og omvendt hvis det er varmt.

Sålen er 5.5 mm tykk under hælen og 3,5 mm under tærne. Kan vaskes for hånd eller i maskin inntil 40 grader.

GODFOT HELSESANDALER

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Svart)

GODFOT HELSESANDALER

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Hvit)

Hva sier kundene om Godfot

Har over 40 år vært yrkesmilitær i infanteriet.
I de senere år hatt relativt ubehagelige plager. Sålene fra godfot har bidratt til at smertene er helt borte. Fantastiske såler som jeg gir de beste anbefalinger.

Skrevet av: Harald Enebakk

Etter kun en dags bruk av sålene er betennelsen i often min merkbart bedre! Disse blir fast i skoene mine heretter. Takk for god hjelp!

Skrevet av: Julia Larsen

Fantastiske såler for mine problemføtter. Jeg har hatt vondt i hælene i årevis og kan nå endelig gå en hel dag uten å poppe piller. Jeg har forsøkt alt, men ingenting har funket slik som dette.

Skrevet av: Jan Tore Tjøstheim

Det har forandret mitt liv… Har godt meg vondt i rygg og vond hæl i mange år for 2 år siden fikk jeg prøve gode og sålen i seljord .Jeg hadde ikke så mye tru på det siden jeg har prøvd det meste av såler og sko men etter en uke forsvant det vonde i hælen og litt lengre tid var rygg så å si god . Har en jobb som jeg går å springer på i 8 timer er ikke trøtt i beina og rygg så disse sålene anbefales på det sterkeste.

Skrevet av: Irene Netlandsnes

Har brukt vannsåler i arbeidsskoa i over 2 år. Hadde smerter i hofta og i bena pga. Arbeid på betonggulv i ca 25 år. Det var stort problem når jeg måtte stå og gå mye. Var i en periode arbeidsufør pga. Problemet. Begynte å bruke vannsåler. Det førte til at problemet forsvant. I dag har jeg for det meste arbeid der jeg står og går hele dagen på betonggulv. Har ingen problem med dette lenger. Regner med at sålene har forårsaket denne lykkelige løsningen. Ser for meg at de har forårsaket at jeg kan fortsette i arbeidet jeg ønsker å holde på med ut min yrkesaktive alder.

Skrevet av; Ståle Olav Borgerud

 Kjøpte såler på Elverum i går ettermiddag og nå “sprang” eg ned trappa, noko eg ikkje har kunne gjort på mange år grunna smerter under foten! Kjærasten min og mamma kjøpte såler i dag og alle tre er fornøgde! Me sjåast på Dyrskuen og da skal eg ha eit par til.

Skrevet av: Guro Nordskog

En fantastisk bra såle. Jeg sliter mye med smerter og knær og hofter. Med Godfot i skoene går jeg igjennom dagen uten smertestillende medisiner. Et produkt som jeg kan anbefale på det sterkeste.

Skrevet av: Ole Petter Johansen

Dette er en annen hverdag. Jobber i en kantine på videregående skole. Er ikke så sliten etter jobb. Har fibromyalgi og artrose. Dette var bra!!

Skrevet av: Reidun Eline Spanien