Artrose

Artrose, også kalt degenerativ leddgikt, er den vanligste revmatiske sykdommen, og forekommer oftest i hofter, knær og fingre. Sykdommen består i at brusken på leddflatene blir tynnere, og gjerne ujevn på overflaten, på grunn av slitasje / belastning og sjeldnere av annen sykdom. Leddbrusken kan bli nedslitt slik at bein gnisser mot bein, og leddene blir stive og smertefulle, noe som gjør det vondt og vanskelig å bevege seg. Alle mennesker får med årene skader på leddbrusken.

Personer som har hatt langvarige belastninger eller skader på ledd eller leddbånd, er spesielt utsatt for å få artrose. Leddbåndskader kan gi artrose ved at leddet blir ustabilt og leddflatene kommer ut av sin naturlige stilling, dermed slites brusken mer enn normalt..Plagene kan også oppstå uten noen form for skade eller belastning i leddet, men har også sammenheng med økende alder, overvekt og mangel på mosjon. Ved slitasjegikt hos overvektige vil en moderat vektreduksjon etter en tid kunne gi betydelig bedring. Artrose betegnes som en sykdom når leddforandringene begrenser muligheten til å utføre daglige gjøremål og aktiviteter.

Godfot helsesåler inneholder flytende væske (glyserin) som motvirker de monotone og statiske belastningene som asfalt og betong utsetter kroppen for hver dag.
Bevegelsene i sålene skaper en dynamikk som gir et dempet og omfordelt trykk mot føttene fra underlaget. Dette kan i stor grad bidra til å lindre smerter i føtter, knær, hofter og rygg.

GODFOT BASIC

Kr 349,- inkl frakt

Sålen som passer i alle typer sko

GODFOT PROFESSIONAL

Kr 399,- inkl frakt

For deg som bruker arbeidssko/vernesko

GODFOT HELSESANDALER

Kr 990,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Svart)

GODFOT HELSESANDALER

Kr 990,- inkl frakt

Sandaler med vår unike såleteknologi (Farge: Hvit)

Se også andre tilstander Godfot kan hjelpe mot: